Noor Borry
Borry
Noor
Studierichting 
Woord
Beschrijf in het kort je parcours bij STAP "Ik ben aan mijn avontuur begonnen in stap in 2009. Ik heb doorheen dit parcours dictie, voordracht, toneel en repertoire gedaan. Dit volgde ik bij verschillende leerkrachten zoals: Pascal, Karolien, Siska, Martine, Tom,.... Het was niet altijd gemakkelijk maar het was zeker de moeite waard"
Wat houdt een opleiding Woord precies in? Het was een zeer toffe ervaring die ik na bijna 12 jaar kan afsluiten. Ik heb veel tijd doorgebracht op de planken en het was altijd een fijn moment om nieuwe voorstellingen te analyseren en te spelen.
Wat betekent de academie voor jou? Het is een plaats waar je open kan bloeien. Je bent omgeven met mensen die dezelfde passie hebben: toneel toneel toneel. Het is een plaats waar ik veel heb geleerd over mezelf maar ook hoe ik moet omgaan met mensen.
Kan je iets vertellen over de rol van je leerkracht(en)? "Aan Karolien die altijd het talent kan zien in de mensen. Je hebt me altijd een duwtje in de rug gegeven om te blijven doorzetten en ik ben daar zo dankbaar voor. Ik zou het allemaal nog eens opnieuw doen als ik de kans kreeg. Je was er altijd met nieuwe ideeën en luisterde ook naar de ideeën van anderen. Ik heb lang les van jou gehad en het waren zeer toffe momenten. And remember het is mayday mayday en niet mening mening!! Aan Siska. Ik heb maar 1 jaar les gehad van jou maar het was een echt top jaar. Ik heb mijn passie voor poëzie in dit jaar ontdekt en de energie waar je altijd mee naar de les kwam was aanstekelijk. Aan alle andere leerkrachten: ik ben jullie niet vergeten het waren zotte jaren waar jullie me altijd hebben gesteund. Ik heb zo veel bij geleerd en ik zal het door heel mijn leven kunnen gebruiken. Dankuwel :)"
Wat zijn je verdere plannen nu je afgestudeerd bent? Ik zou zeker nog verder willen doen in de wereld van podiumkunsten. Ik vind op de planken staan tof maar ik zou me liever eens gaan storen achter de schermen. Ik zal de opleiding om regisseur misschien volgen maar dat zien we nog wel.
Neemt deel aan: 
Alba