Sien Vereecke
Vereecke
Siene
Studierichting 
Woord
Beschrijf in het kort je parcours bij STAP Ik startte op mijn 8 jaar met dictie. Daarna het logische parcours gevolgd. Drama en dan toneel.
Wat houdt een opleiding Woord precies in? Je leert verschillende emoties mooi uitbeelden en je leert ook veel bij, bijvoorbeeld in de lessen dramalab. Het is zeer boeiend want het is meer dan alleen stukje spelen, je vertelt een verhaal en leert allerlei zaken bij.
Wat betekent de academie voor jou? STAP is een school waar je jezelf kan zijn, waar je naartoe gaat met goesting, het is het uurtje van de week waarbij je aan niets moet denken.
Maakte je vrienden in de academie? Veel vrienden zijn doorheen het parcours afgevallen dus trek je verder op met degene die wel blijven. Je deelt een gezamelijke hobby en dat is fijn!
Wat zijn je verdere plannen nu je afgestudeerd bent? Dat weet ik nog helemaal niet. Het lijkt me wel leuk om ooit eens een rolletje te hebben in een serie/film. We zien wel!
Wat miste je het meest tijdens de Corona periode en waar kijk je naar uit? Ik mis het om met de hele groep naar de les te komen. We moeten nu constant opsplitsen. Kleine groepjes zijn ook leuk, maar het stuk is met een grote groep, het afstemmen op elkaar is daarom veel moeilijker.
Neemt deel aan: 
De Jossen, De Sequel