Lotte Rosez
Rosez
Lotte
Studierichting 
Woord
Beschrijf in het kort je parcours bij STAP Ik ben gestart in het eerste leerjaar met muziekinitiatie. Het jaar daarop startte ik met dans. Vanaf het derde leerjaar kwamen ook gitaarinitiatie die ik volgde bij Bert Lietaert, woord bij Shirley Sintobin en AMC erbij. Na het 6de leerjaar koos ik ervoor om enkel nog drama & voordracht en dans te volgen. Ik kreeg les van verschillende leerkrachten dans, nu krijg ik dansles van Lien Verhaeghen, Chloé Geers en Isabelle Colpin. Mijn leerkracht voor drama en voordracht was Karolien Verscheure en voor de lessen toneel, die ik nu volg, krijg ik les van Martine Geerinckx.
Wat houdt een opleiding Woord precies in? "Je leert om niet verlegen te zijn in groep en op een podium. Je leert er staan als jezelf of in je rol."
Wat betekent de academie voor jou? STAP is een sfeervolle plaats met positieve herinneringen, waar ik veel heb bijgeleerd.
Kan je iets vertellen over de rol van je leerkracht(en)? Dankjewel aan mijn leerkrachten die me elke les weer iets nieuws bijleerden en die me lieten groeien tot wie ik nu ben.
Maakte je vrienden in de academie? Ja.
Wat zijn je verdere plannen nu je afgestudeerd bent? Ik weet nog niet of ik verder iets zal doen na STAP.
Wat miste je het meest tijdens de Corona periode en waar kijk je naar uit? "Op 'STAP' gaan en voorstellingen gaan bekijken met dramalab. Terug samenspelen en -dansen."
Neemt deel aan: 
De Jossen, De Sequel