Evy Devos
Devos
Evy
Studierichting 
Muziek
Beschrijf in het kort je parcours bij STAP Ik ben begonnen in het 2de leerjaar met muziek initiatie bij Isabelle Deleu. In het 3de begon ik dan met AMV van Marian Deboutte. Na 4 jaar AMV ging ik verder met AMC geven door Tom Dejonckheere. Ik koos voor het instrument hobo. Dit heb ik 9 jaar van Jan Wouters gekregen. Hij heeft mij heel veel over dit instrument maar ook over muziek geleerd. Na die 9 jaar ging hij jammer genoeg op pension maar dit jaar kreeg ik les van Eva Debruyne en zij heeft mij ook veel kunnen bijleren! Toen ik startte in H1 heb ik basgitaar gekozen als tweede instrument. Dit volg ik bij Joshua Dellaert. Hij heeft mij al vele dingen over een basgitaar geleerd maar hiervan ken ik nog lang niet alles.
Waarom koos je voor jouw instrument? Ik ben opgegroeid met de klank van de hobo doordat mijn papa dit speelt. Hierdoor groeide mijn liefde voor dit instrument steeds meer waardoor ik dan natuurlijk ook zelf de muziekwereld ben ingestapt met hobo.
Wat betekent de academie voor jou? Ik heb heel veel bijgeleerd bij STAP. Ik leerde er niet alleen super veel over muziek en over het spelen van een muziekinstrument maar ik leerde er ook hele goede vrienden kennen.
Wat zijn je verdere plannen nu je afgestudeerd bent? Ik doe sowieso verder met basgitaar en natuurlijk ook met hobo. Ik zal specialisatie in hobo doen.
Wat miste je het meest tijdens de Corona periode en waar kijk je naar uit? Ik miste het groepsmusiceren het meest!
Neemt deel aan: 
Middagconcert 12 mei 21