Nathan Vantomme
Vantomme
Nathan
Studierichting 
Muziek
Beschrijf in het kort je parcours bij STAP Ik begon met vioolinitiatie toen ik 6 jaar oud was. De vioollessen heb ik gedurende deze 12 jaar bij Mieke gevolgd. Daarnaast heb ik ook nog de verplichte bijvakken (amv en amc) gevolgd.
Waarom koos je voor jouw instrument? Ik heb voor viool gekozen omdat mijn papa ook viool gespeeld heeft tijdens zijn jeugd. Hij had wel al een aantal keer gespeeld voor mij voordat ik mijn keuze maakte.
Wat betekent de academie voor jou? Ik ben heel blij dat ik de kans heb gekregen om viool te leren spelen. De muziekschool is wel een plaats waar ik veel ben geweest tijdens mijn jeugd en waarvan ik ook leuke herinneringen heb.
Kan je iets vertellen over de rol van je leerkracht(en)? Mijn leerkrachten hebben natuurlijk een belangrijke rol gespeeld. De belangrijkste leerkracht is dan natuurlijk mijn leerkracht viool: Mieke, de leerkracht die ik tijdens die 12 jaar altijd heb gehad. Ik ben wel blij dat ik Mieke had als leerkracht want zij heeft mij altijd kunnen blijven motiveren tijdens die 12 jaar.
Maakte je vrienden in de academie? Ja, ik heb wel vrienden gemaakt in de muziekschool. Dit dan vooral tijdens de lessen samenspel, waar je met een hele groep samenspeelt.
Wat zijn je verdere plannen nu je afgestudeerd bent? Ik ben niet echt van plan om iets met muziek te gaan studeren maar dit betekent natuurlijk niet dat ik mijn viool nooit meer zal aanraken.
Wat miste je het meest tijdens de Corona periode en waar kijk je naar uit? Ik mis vooral de lessen samenspel waar je dan je vrienden van de muziekschool ontmoet.
Neemt deel aan: 
Avondconcert 28 april 21