Ella Debaes
Debaes
Ella
Studierichting 
Woord
Beschrijf in het kort je parcours bij STAP Ik ben gestart in het 6de leerjaar en zat toen in het 3de jaar woord. Ik heb voor de 4de graad gekozen voor speltheater omdat dit mij meer ligt. Omdat ik met mijn leeftijdsgenoten wou afstuderen heb ik een springproef gedaan begin van dit academiejaar. Ik heb les gehad van Lore, Siska, Carine, Gino en Karolien.
Wat houdt een opleiding Woord precies in? Ik was vroeger verlegen en zou nooit zomaar met mensen praten maar sinds ik gestart ben met woord is dit volledig veranderd. Het is ook supertof om je uit te leven in een rol en iemand compleet anders te spelen dan wie je zelf bent. Ik heb de afgelopen jaren ook superveel toffe mensen leren kennen.
Wat betekent de academie voor jou? Een extra familie. Altijd een goeie sfeer. Ik zou dit nooit van mijn leven gemist willen hebben omdat ik bij stap volledig ben opengebloeid.
Kan je iets vertellen over de rol van je leerkracht(en)? Wat mij waarschijnlijk het meest zal bijblijven is de quiz van Karolien in dramalab. Deze heet de slimste adolecent en dit is ook de leukste les van heel het jaar. Danku Karolien om deze in elkaar te steken!
Maakte je vrienden in de academie? Ja, zeker. Ben hier ook heel dankbaar voor.
Wat zijn je verdere plannen nu je afgestudeerd bent? Ik weet nog niet of ik hierin zal verder doen. Ik denk dat ik eerst ga studeren en wie weet dat ik daarna toch nog beslis om hiermee verder te gaan.
Wat miste je het meest tijdens de Corona periode en waar kijk je naar uit? De voorstellingen die we normaal gaan kijken in dramalab en het contact met de anderen.
Neemt deel aan: 
Zot van glas