Hans Allegaert
Allegaert
Hans
Studierichting 
Muziek
Beschrijf in het kort je parcours bij STAP Ik ben gestart bij STAP toen ik 33 was. Het kriebelde al jaren om te kunnen meespelen met de fanfare. Toen ik eindelijk de tijd en mogelijkheid had om muziek te leren besloot ik er maar voor te gaan! In de notenleer bij Mieke Demeurisse amuseerde ik mij heel erg in het kleine bendeke van volwassen leerlingen. Ludwig Delecluyse leerde me de eerste noten op saxofoon. In de middelbare en hogere graad nam Ann Verschuere dit over.
Waarom koos je voor jouw instrument? De saxen van onze fanfare speelden op een bepaald concert een heel mooie melodische lijn. Het idee om in die rij te zitten en zelf mee te spelen kreeg ik niet meer uit mijn hoofd. Daarom besloot ik om voor sax te gaan!
Wat betekent de academie voor jou? "In STAP kan je je talenten volop laten bloeien. Er heerst een vriendschappelijke sfeer met enthousiaste mensen. De leerkrachten zijn gedreven en halen het beste uit jezelf!"
Maakte je vrienden in de academie? Ik heb in STAP heel wat leuke mensen leren kennen! De fijne babbels en gemeenschappelijk musiceren zorgen voor spontane vriendschapsbanden.
Wat zijn je verdere plannen nu je afgestudeerd bent? Ik hoop in de fanfare nog heel veel fantastische momenten te beleven. Samen muziek spelen en je amuseren met de vriendengroep is TOP.
Wat miste je het meest tijdens de Corona periode en waar kijk je naar uit? Ik hoop dat we binnenkort terug kunnen beginnen repeteren en genieten van concerten en uitstappen met onze fanfare.
Neemt deel aan: 
Avondconcert 26 april 21