Ward Vanlerberghe
Vanlerberghe
Ward
Studierichting 
Woord
Beschrijf in het kort je parcours bij STAP Voor mij begon het allemaal met dictie bij juf Ann. Dit heb ik 4 jaar gedaan daarna deed ik drama bij Karolien Verscheure en Voordracht bij Benedict Crombez. Ook dramalab volgde ik bij Karolien Verscheure. Mijn laatste drie jaren speltheater was bij Veerle Holsteyns.
Wat betekent de academie voor jou? Stap betekent voor mij ontspanning en vreugde. Je kan er al je energie in kwijt. Ik kijk heel positief op het parcours dat ik bij stap aflegde. Ik heb er veel uitgeleerd en heb mooie momenten beleefd.
Wat zijn je verdere plannen nu je afgestudeerd bent? Voorlopig niet misschien sluit ik me in de toekomst aan bij een toneelvereniging maar dat zal ik nog zien. Ik zal wel altijd geboeid blijven door toneel.
Wat miste je het meest tijdens de Corona periode en waar kijk je naar uit? Ik mis vooral dat we bij elkaar zijn. Nu zien we elkaar wel maar het is online. En online een toneelstuk spelen is niet zo evident. Je hebt niet dezelfde energiek of als je allemaal te samen het toneelstuk speelt. Dus waar ik het meest naar uit kijk is om weer allemaal te samen mogen samenspelen.