Siebrecht Bekaert
Bekaert
Siebrecht
Studierichting 
Muziek

Begeleiding: Reinaert Albrecht & Hans Ryckelynck

Beschrijf in het kort je parcours bij STAP Toen ik in het derde leerjaar zat begon ik met notenleer bij juffrouw Martine, het volgende jaar startte ik met mijn bugellessen bij Nick Vandendriessche. De AMC-lessen kreeg ik van meester Tom en juf Hilde.
Waarom koos je voor jouw instrument? Net als mijn ouders en broer wilde ik aansluiten bij de fanfare en hoe mooi zou het zijn om naast mijn vader in de bugelrij te kunnen zitten. Hiermee was de keuze voor bugel snel gemaakt.
Wat betekent de academie voor jou? STAP was voor mij een heel leerrijk traject waarbij ik veel nieuwe mensen heb leren kennen en de schoonheid van muziek heb leren waarderen.
Maakte je vrienden in de academie? Ja, vooral tijdens de uitstappen van AMC en de workshops/koperdagen.
Wat zijn je verdere plannen nu je afgestudeerd bent? Jeugdorkest en fanfare zullen bij mij een vaste plaats in de agenda krijgen.
Wat miste je het meest tijdens de Corona periode en waar kijk je naar uit? Het is tijdens de corona-periode niet leuk om altijd individueel les te moeten volgen zonder contact met de andere leerlingen. Ik mis dus vooral het musiceren in groep.
Neemt deel aan: 
Middagconcert 8 mei 21