Fiebe Wullaert
Wullaert
Fiebe
Studierichting 
Muziek
Beschrijf in het kort je parcours bij STAP Ik startte eerst in een andere muziekschool maar na 4 jaar kwam ik naar het STAP waar ik mijn laatste jaar notenleer volgde en mijn 3 jaar MCV deed. Intussen volg ik ook klarinet les. In het begin bij Hilde en nu bij Frank en doe ik volg ik op zaterdag Samenspel bij Koen
Waarom koos je voor jouw instrument? Mijn nicht speelde ook klarinet en ik keek naar haar op. Zij is de reden dat ik klarinet ben gaan spelen en ik heb geen seconde spijt gehad van mijn keuze!
Wat betekent de academie voor jou? STAP is een plaats waar je creatief gestimuleerd wordt en je veel dingen bij leert.
Kan je iets vertellen over de rol van je leerkracht(en)? Ik wil graag al mijn leerkrachten bedanken, van notenleer tot nu. Iedereen die mij heeft geholpen om te komen waar ik nu ben
Maakte je vrienden in de academie? ja
Wat zijn je verdere plannen nu je afgestudeerd bent? Ik speel in de Koninklijke Harmonie het Gilde Muziek. Daar zal ik zeker naartoe blijven gaan!
Wat miste je het meest tijdens de Corona periode en waar kijk je naar uit? "Ik kijk ernaar uit om terug in groep te spelen. Alleen op een podium staan vind ik wat eng, maar als je daar staat met een heel orkest dan voel ik me er echt thuis Ook terug concerten spelen, daar kijk ik ook naar uit. De momenten back stage zijn soms de beste herinneringen "
Neemt deel aan: 
Avondconcert 4 mei 21