Alt
Naam: Beernaert
Voornaam: Siska
In welke studierichting ben je finalist? Muziek Ensemble
Beschrijf in het kort je parcours bij STAP, welke vakken je volgde, van wie je les kreeg,…. In mijn kinderjaren legde ik een succesvol parcours af met de klarinet, hobo is dus het tweede instrument dat ik me heb eigen gemaakt. Deze laatste negen jaar volgde ik les bij Jan Wauters, mijn hoboleraar. Daarnaast speel ik de laatste jaren ook mee in het symfonisch orkest, dit onder de deskundige leiding van Dirk Lievens en Bart Coppé, de dirigent van de blazerssectie.
Wat betekent STAP voor jou? STAP biedt mij de mogelijkheid om me verder muzikaal te ontplooien, nieuwe ervaringen op te doen, nieuwe mensen te leren kennen, …
Wanneer treed je op en wat zal je brengen op Point Final! ? De Point Final voor hobo vindt plaats op dinsdag 7 mei. Ik speel Idylle van Bald Wyntin, begeleid door de Koninklijke Harmonie Sint-Cecilia. Daarnaast breng ik ook Sonate van Gaetano Donizetti, begeleid door Ellen Lampo op de piano. De Point Final voor Symfonisch orkest gaat door op zaterdag 25 mei.
Nu je bijna afgestudeerd bent, wat is de volgende stap die je zal nemen in de wereld van de podiumkunsten? Ik blijf sowieso actief lid van de Koninklijke Harmonie Sint-Cecilia te Rumbeke. Daarnaast moet ik me nog even verdiepen welke andere mogelijkheden of richtingen ik zou kunnen opgaan.
Neemt deel aan: Avondconcert - 7 mei Avondconcert - 25 mei
PF Editie: Point Final 19