Alt
Naam: Desmyter
Voornaam: Marou
In welke studierichting ben je finalist? Muziek
Beschrijf in het kort je parcours bij STAP, welke vakken je volgde, van wie je les kreeg,…. Mijn parcours begint in Poperinge. Ik startte daar in het derde kleuter met privéles bij Charlotte Vande Ginste en volgde dan vanaf het vierde leerjaar les bij Rik Callewaert. Vanaf mijn eerste middelbaar ging ik naar STAP en volgde daar les bij Veerle De Leersnijder. Ondertussen volgde ik in Roeselare ook één jaar Muzikale en Culturele vorming, deze lessen heb ik dan nog twee jaar verdergezet in Poperinge. Vanaf mijn derde middelbaar kreeg ik les van Annemie Spanjers. Ik volg samenspel in Poperinge bij Ronald Vandommele.
Wat betekent STAP voor jou? Door STAP kan ik doen wat ik graag doe: vioolspelen. Ik durf nu ook meer op een podium staan en daar ben ik STAP heel dankbaar voor.
Wanneer treed je op en wat zal je brengen op Point Final! ? Ik treed op op 11 mei en ik speel Claire de lune van Claude Debussy. Dit doe ik samen met pianobegeleiding.
Nu je bijna afgestudeerd bent, wat is de volgende stap die je zal nemen in de wereld van de podiumkunsten? Ik zou graag in het GUSO gaan en als dat niet lukt, dan ga ik in Westhoek Consort.
Neemt deel aan: Koffieconcert - 11 mei
PF Editie: Point Final 19