Alt
Naam: Faber
Voornaam: Iris
In welke studierichting ben je finalist? Muziek
Beschrijf in het kort je parcours bij STAP, welke vakken je volgde, van wie je les kreeg,…. Als instrument koos ik voor de piano. Ik kreeg lessen van Ami Muto, Eva Masschelein en Karla Germonpré; mijn vaste leerkracht tot op vandaag. Tot het zesde leerjaar kreeg ik Muzikale en Culturele Vorming en Samenzang van Marian Deboutte en Carine Vercaigne, en vanaf het 1e middelbaar volgde ik groepsmusiceren bij Geert Deforche en MCV bij Tom Dejonckheere.
Wat betekent STAP voor jou? Een plek waar ik mijn passie kan uiten, samen met mensen voor wie muziek een even grote rol speelt in hun leven als in het mijne.
Wanneer treed je op en wat zal je brengen op Point Final! ? Mijn Point Final gaat door op dinsdag 7 mei om 19:30 in De Kleine Stooringhe in Rumbeke. Ik speel er Etude VIII van Adolf Jensen en Sonatine I van Joseph Jongen.
Nu je bijna afgestudeerd bent, wat is de volgende stap die je zal nemen in de wereld van de podiumkunsten? Verdere ambities op vlak van pianospelen heb ik niet, maar ik zal het instrument zonder twijfel de rest van mijn leven blijven bespelen.
Neemt deel aan: Avondconcert - 7 mei
PF Editie: Point Final 19