Alt
Naam: Verschingel
Voornaam: Ciel
In welke studierichting ben je finalist? Muziek
Beschrijf in het kort je parcours bij STAP, welke vakken je volgde, van wie je les kreeg,…. Ik begon met AMV. Dit heeft mijn liefde voor muziek alleen maar sterker gemaakt. In plaats van een verhaaltje voor het slapen las ik samen met mijn mama een notenbalkje om te oefenen. Hoe ik mijn instrument heb gekozen verbaast mij nog steeds. Volgens mijn ouders gingen we samen naar een optreden gaan kijken van een orkest waar ik nu trouwens deel van uitmaak. Ik was zo gefascineerd door hoe mooi de dwarsfluit solo was dat ik niks anders meer wilde leren dan dwarsfluit. Als ik nu terugkijk heb ik geen spijt gehad van mijn keuze.
Wat betekent STAP voor jou? De muziekschool STAP betekent voor mij eigenlijk een soort begeleidende hand in het ontdekken en verbeteren van je talenten.
Wanneer treed je op en wat zal je brengen op Point Final! ? IV. Concerto, G-dur van François Devienne & Arie des Lensky van Peter Iljitsch Tschaikowsky
Nu je bijna afgestudeerd bent, wat is de volgende stap die je zal nemen in de wereld van de podiumkunsten? Ik ben zeker niet van plan om te stoppen met dwarsfluit spelen. Ook wil ik hier even al de mensen bedanken die deel hebben uitgemaakt van de muzikale rollercoaster die mij tot deze Point Finale heeft gebracht. Dit gaat van AMV, AMC, samenspel leerkracht tot dwarsfluit leerkrachten. Bedankt om mij al deze kansen te geven.
Neemt deel aan: Avondconcert - 14 mei
PF Editie: Point Final 19