Alt
Naam: Desender
Voornaam: Lotte
In welke studierichting ben je finalist? Muziek
Beschrijf in het kort je parcours bij STAP, welke vakken je volgde, van wie je les kreeg,…. Als klein meisje stapte ik ooit in de wereld van de muziek, dat heette toen de notenleer. Na 2 jaar zwoegen kon ik eindelijk een instrument kiezen en ik koos voor de charmante gitaar. Ik leerde het bespelen bij mijn leerkracht Bert Lietaert. Het was fantastisch om te leren hoe je op een gitaar kunt spelen. Doorheen de jaren schrokken de mensen rondom mij dat ik nog steeds gitaar speelde en het nog steeds graag deed. Ik heb vroeger ook nog drama gevolgd, maar uiteindelijk viel dit niet meer te combineren met mijn schoolwerk. Ik besloot dus maar om het toneel op te geven en het musiceren verder te zetten. Tot op vandaag ben ik zeer gelukkig met de keuze die ik toen heb gemaakt.
Wat betekent STAP voor jou? Stap is voor mij een grote kans die je kunt nemen om je te laten open bloeien op zoveel verschillende vlakken.
Wanneer treed je op en wat zal je brengen op Point Final! ? Ik zal op 2 mei 2019 optreden en ik zal 'Deep Blue' van Paul Monballieu en 'Adelita' van Francisco Tárrega spelen.Komende jaren zal ik in mijn vrije tijd nog steeds de stukken die ik reeds ken opnieuw spelen en nieuwe stukken leren spelen. Later zal ik misschien terugkeren in ons groot gitaarorkest 'Tocando' omdat het simpelweg gewoon leuk is om in te spelen.
Nu je bijna afgestudeerd bent, wat is de volgende stap die je zal nemen in de wereld van de podiumkunsten? Komende jaren zal ik in mijn vrije tijd nog steeds de stukken die ik reeds ken opnieuw spelen en nieuwe stukken leren spelen. Later zal ik misschien terugkeren in ons groot gitaarorkest 'Tocando' omdat het simpelweg gewoon leuk is om in te spelen.
Neemt deel aan: Avondconcert - 2 mei
PF Editie: Point Final 19