Alt
Naam: Vandekerckhove
Voornaam: Marthe
In welke studierichting ben je finalist? Woord
Beschrijf in het kort je parcours bij STAP, welke vakken je volgde, van wie je les kreeg,…. Ik ben begonnen met het instrument dwarsfluit en ik eindig met Woord. Ik wil alle mensen bedanken die me getroost hebben, me lieten zweven en toch me terug op de grond hebben gekregen, me hebben ondersteund hebben als een vaas. Ze ondersteunden me om recht te staan en te SHINEN. -hihihih-
Wat betekent STAP voor jou? De S staat voor Speels De T staat voor Talent De A staat voor Avontuur De P staat voor Passie De muziekschool maakte me zeker en onzeker, slim en dom, gefrustreerd en gelukkig, bang en zo sterk. Op mijn 18de geloof ik nog steeds in sprookjes en dat heeft een grote invloed van de lessen woord. Stap heeft me gevormd als persoon en heeft me zoveel slimmer gemaakt. Door toneel ben ik opengebloeid, maar heb ik ook een 'dubbelvelje' gekregen.
Wanneer treed je op en wat zal je brengen op Point Final! ? Ik zeg de muziek school een laatste keer 'ne goeiedag' op woensdag 22 mei. (hopelijk is dit gelogen)
Nu je bijna afgestudeerd bent, wat is de volgende stap die je zal nemen in de wereld van de podiumkunsten? Ik laat me meevloeien, ik laat me meevloeien op de golven van de kunst! Je zult wel nog iets van me horen! Voor mij is kunst net als eten. Als je er tekort van hebt, ga je dood.
Neemt deel aan: Speltheater: "Familiekwesties"
PF Editie: Point Final 19