Alt
Naam: Maertens
Voornaam: Jonas
In welke studierichting ben je finalist? Muziek
Beschrijf in het kort je parcours bij STAP, welke vakken je volgde, van wie je les kreeg,…. Sinds het derde kleuter ben ik gestart in de vioolinitiatie bij juf Gwen. In het derde leerjaar startten de lessen notenleer bij Marianne Deboutte en ondertussen kreeg ik les viool van Annemie Spanjers. In het eerste middelbaar kregen we drie jaar AMC van de zeer sympathieke Tom Dejonckheere en Hilde Dumoulin. Sinds het eerste middelbaar, ga ik (iedere :) ) zaterdagochtend (vrijwillig verplicht) naar het orkest. Het orkest is/was een hele opgave voor mij, terwijl ik toch graag naar de individuele vioolles ging. Hierbij wil ik alvast Annemie Spanjers bedanken voor de afgelopen jaren.
Wat betekent STAP voor jou? STAP is als een karamel. In het begin smaakt dat goed, maar op het einde blijft het plakken…
Wanneer treed je op en wat zal je brengen op Point Final! ? Op de elfde dag van de vijfde maand van het negentiende jaar van de 21e eeuw, treed ik op. De stukken die ik zal brengen zijn Sonatine I G-dur van Telemann en Concertino van Járdányi Pál.
Nu je bijna afgestudeerd bent, wat is de volgende stap die je zal nemen in de wereld van de podiumkunsten? Ik denk dat de viool even op stal gaat en ik zal mij nu focussen op mijn studies aan de universiteit.
Neemt deel aan: Koffieconcert - 11 mei
PF Editie: Point Final 19