Alt
Naam: Bekkers
Voornaam: Sarah
In welke studierichting ben je finalist? Muziek
Beschrijf in het kort je parcours bij STAP, welke vakken je volgde, van wie je les kreeg,…. Mijn allereerste stappen in STAP begonnen met 2 jaar muziekinitiatie. Daarna volgde ik AMV en AMC bij verschillende leerkrachten. Ik startte ook meteen met het leren bespelen van het mooiste instrument, hobo, bij Jan Wouters. Ik koos na een tijdje voor een tweede instrument, namelijk piano en kreeg les van Karla Germonpré. Uiteindelijk combineerde ik beide instrumenten en volgde ook samenspel bij Koen Coppé. Ik heb vorig jaar vervroegd mijn eindexamen piano gedaan, door mijn hogere studies die dit jaar begonnen zijn. En dit jaar is het mijn laatste jaar voor hobo.
Wat betekent STAP voor jou? STAP is voor mij een uitlaatklep waarbij ik mezelf kan uiten en doen wat ik het liefste doe, namelijk muziek spelen (en leren). Ik vind het ook tof dat ik mijn passie kan delen met mijn vrienden in STAP.
Wanneer treed je op en wat zal je brengen op Point Final! ? Op 7 mei 2019 breng ik mijn point final. Ik zal Cavatine van Adolphe F. Wouters en de 1e 2 delen van Sonatina van Gordon Jacob brengen op deze avond.Ik zou heel graag muziekleerkracht willen worden voor de jongsten. Ik zou ook heel graag nog althobo leren spelen.
Nu je bijna afgestudeerd bent, wat is de volgende stap die je zal nemen in de wereld van de podiumkunsten? Ik zou heel graag muziekleerkracht willen worden voor de jongsten. Ik zou ook heel graag nog althobo leren spelen.
Neemt deel aan: Avondconcert - 7 mei
PF Editie: Point Final 19