Alt
Naam: Vandecandelaere
Voornaam: Aagje
In welke studierichting ben je finalist? Muziek
Beschrijf in het kort je parcours bij STAP, welke vakken je volgde, van wie je les kreeg,…. Volgens mijn ouders was ik van kleins af aan al bezeten van muziek, en begon ik al te dansen als ik in een winkel muziek hoorde. Ik begon mijn parcours bij STAP op 7-jarige leeftijd in Staden met muziekinitiatie. Hat jaar daarna heb ik als instrument voor piano gekozen en kreeg ik les van Ami Muto. Een jaar daarna werd Karla Germonpré mijn vaste leerkracht, en bleef dat tot op de dag van vandaag. Vanaf de middelbare school volgde ik ook groepsmusiceren bij Geert Deforche en MCV bij Tom Dejonckheere.
Wat betekent STAP voor jou? Een plaats waar ik muziek kan maken en tot rust kan komen, om even te ontsnappen aan al de stress van het studeren.
Wanneer treed je op en wat zal je brengen op Point Final! ? Ik treedt op op dinsdag 7 mei om 19:30 in De Kleine Stooringhe in Rumbeke, en zal de stukken Sonatine van Friedrich Kuhlau en Onstuimig van Bernard Baert brengen.
Nu je bijna afgestudeerd bent, wat is de volgende stap die je zal nemen in de wereld van de podiumkunsten? Na mijn afstuderen zal ik thuis zeker blijven spelen, en actief blijven in de harmonie van Houthulst, waar ik xylofoon en klokkenspel speel!
Neemt deel aan: Avondconcert - 7 mei
PF Editie: Point Final 19