Finaliste_Laurie_De_Witte
Naam: De Witte
Voornaam: Laurie
In welke studierichting ben je finalist? Woord
Beschrijf in het kort je parcours bij STAP, welke vakken je volgde, van wie je les kreeg,…. Ik begon in het 6e leerjaar met dictie, toen kreeg ik mijn eerste lessen van Greet Samyn. Het jaar daarna had ik voor de eerste keer voordracht, waarbij Greet Samyn mij weer les gaf tot en met H1. Tijdens die jaren heb ik drama van Saskia en Julie gekregen. Van H1 tot en met H3 volgde ik les bij Pascale Petralia en repertoire bij Karolien Verscheure.
Wat betekent STAP voor jou? STAP is voor mij een plaats waar ik mezelf heb gevonden en mijn grenzen heb verlegd. Een vertrouwde plaats waar ik mij kwetsbaar kan opstellen. Dankzij mijn leerkrachten ben ik zo ver geraakt en daar ben ik zeer dankbaar voor!
Wanneer treed je op en wat zal je brengen op Point Final! ? Op 29 mei 2019 breng ik mijn Point Final. Het stuk heet "Miss Baksel" naar een idee van mijn leerkracht Pascale Petralia.
Nu je bijna afgestudeerd bent, wat is de volgende stap die je zal nemen in de wereld van de podiumkunsten? Wanneer ik afgestudeerd ben zal ik mijn verworven vaardigheden gebruiken voor mijn toekomst.
Neemt deel aan: Speltheater "Miss Baksel"
PF Editie: Point Final 19