Finaliste_Emilia_Vanderhaeghe
Naam: Vanderhaeghe
Voornaam: Emilia
In welke studierichting ben je finalist? Muziek Ensemble
Beschrijf in het kort je parcours bij STAP, welke vakken je volgde, van wie je les kreeg,…. Ik begon in het derde leerjaar met notenleer en in het middelbaar volgde ik Muzikale en Culturele Vorming bij Hilde Dumolin. Sinds het vierde leerjaar speel ik dwarsfluit. Eerst volgde ik les bij Veronique Coene, later bij Sylvie Bruneel. Ik ben in het eerste middelbaar met samenspel begonnen bij Luk Neirynck maar volg dit nu bij Koen Coppé.
Wat betekent STAP voor jou? STAP is voor mij door de jaren heen een echte thuis geworden en ik zal het na dit jaar zeker missen. Hier kon ik doen wat ik het liefste doe, muziek spelen.
Wanneer treed je op en wat zal je brengen op Point Final! ? Op 4 mei doe ik mijn Point Final. Samen met de Koninklijke Stadsharmonie speel ik "Concertino" van Waignein en breng ik een stuk met pianobegeleiding.
Nu je bijna afgestudeerd bent, wat is de volgende stap die je zal nemen in de wereld van de podiumkunsten? Wanneer ik afgestudeerd ben zal ik nog steeds dwarsfluit blijven spelen in de Koninklijke Stadsharmonie.
Neemt deel aan: Avondconcert - 2 mei Koffieconcert - 4 mei
PF Editie: Point Final 19