Finaliste_Lore_Pollet
Naam: Pollet
Voornaam: Lore
In welke studierichting ben je finalist? Woord
Beschrijf in het kort je parcours bij STAP, welke vakken je volgde, van wie je les kreeg,…. Mijn eerste stapjes in STAP zette ik als kleuter bij kleuterdans. Daar leerde ik de basis van ballet. Deze vorm van podiumkunst bleek echter minder mijn ding en vanaf het 3de leerjaar startte ik met dictie. Mijn eerste lessen kreeg ik van Shirley Sintobin. Na 4 jaar dictie, deed ik 6 jaar toneel waarvan ook 4 jaar voordracht.
Wat betekent STAP voor jou? STAP betekent voor mij ontspanning, een leuke hobby waarbij ik me kan inleven in verschillende rollen en karakters.
Wanneer treed je op en wat zal je brengen op Point Final! ? Voor Point Final 2019 speel ik op 29 mei de rol van Marie-Louise in het stuk 'Miss Baksel 2019'. Zij is het verwende nest van de bende. Het toneelstuk staat geprogrammeerd in De Gulden Zonne in Hooglede.
Nu je bijna afgestudeerd bent, wat is de volgende stap die je zal nemen in de wereld van de podiumkunsten? De wereld van de podiumkunsten zal waarschijnlijk stoppen voor mij na Point Final, maar je weet nooit.
Neemt deel aan: Speltheater "Miss Baksel"
PF Editie: Point Final 19