Finaliste_Doortje_Desplenter
Naam: Desplenter
Voornaam: Noortje
In welke studierichting ben je finalist? Muziek
Beschrijf in het kort je parcours bij STAP, welke vakken je volgde, van wie je les kreeg,…. Mijn parcours bij STAP begon met 2 jaar muziekinitiatie bij Gwendoline Vande Langerijt. In het derde leerjaar koos ik ervoor om trompet te leren spelen bij Peter Lejaeghere. In het 3e jaar volgde ik Muzikale & Culturele Vorming bij Guido Coghe en 6 jaar Samenspel bij Astrid Casteels, Frank Clarysse en Bart Swimberghe.
Wat betekent STAP voor jou? Ik kom uit een hele muzikale familie en ga al zo lang ik me kan herinneren naar de harmonie. Dankzij STAP ben ik nu ook een trotse muzikante en is muziek een groot deel van mijn leven. Het waren twaalf hele fijne jaren bij STAP!
Wanneer treed je op en wat zal je brengen op Point Final! ? Ik treed op op 15 mei en zal onder andere ‘Declaration for trumpet’ van Stephen Bulla spelen.
Nu je bijna afgestudeerd bent, wat is de volgende stap die je zal nemen in de wereld van de podiumkunsten? Ik zal zeker in de Koninklijke Harmonie de Burgersgilde Lichtervelde blijven spelen. Trompet en zingen zullen niet snel uit mijn leven verdwijnen!
Neemt deel aan: Avondconcert - 15 mei
PF Editie: Point Final 19