Finaliste_Justien_Verborgh
Naam: Verborgh
Voornaam: Justien
In welke studierichting ben je finalist? Muziek
Beschrijf in het kort je parcours bij STAP, welke vakken je volgde, van wie je les kreeg,…. Ik startte in het 1e leerjaar met vioolinitiatie. Daarnaast volgde ik ook nog initiatie notenleer bij Gwendoline Vande Langerijt. In het 4e jaar moest ik veranderen van vioolleerkracht en kreeg ik les van Veerle De Leersnijder. Daarna kreeg ik les van Mieke Demeurisse en volgde ik Muzikale & Culturele Vorming bij Hilde Dumoulin en Tom Dejonckheere. Samenspel deed ik in het STAP-orkest onder leiding van directeur Dirk Lievens. In het 4e middelbaar ben ik begonnen met slagwerk bij Bjorn Denys.
Wat betekent STAP voor jou? Ik speel in een trommelkorps, een harmonie en een jeugdharmonie, hierin speel ik slagwerk. Met mijn viool zit ik in JOWest en vroeger heb ik in de jeugdharmonie gespeeld.
Wanneer treed je op en wat zal je brengen op Point Final! ? Ik breng op viool 'Allegro Briljant' van W. Ten Have en 'Czardas' van Monti onder leiding van de Koninklijke Harmonie Sint-Cecilia van Ledegem.
Nu je bijna afgestudeerd bent, wat is de volgende stap die je zal nemen in de wereld van de podiumkunsten? Ik zou heel graag verder slagwerkles en vioolles volgen in STAP.
Neemt deel aan: Avondconcert - 10 mei
PF Editie: Point Final 19