Alt
Naam: Decoster
Voornaam: Lynn
In welke studierichting ben je finalist? Muziek Woord
Beschrijf in het kort je parcours bij STAP, welke vakken je volgde, van wie je les kreeg,…. Ik ben in het vierde leerjaar begonnen met gitaar en woord. Na 9 jaar ben ik het nog steeds niet beu en geniet ik er nog altijd van. Ik heb er fantastische momenten aan over gehouden die ik nooit zal vergeten. Het is een lang parcours geweest, maar het was zeker de moeite waard!
Wat betekent STAP voor jou? STAP herinnert mij aan een mooie tijd waar ik voor de rest van mijn leven mooie herinneringen aan zal hebben!
Wanneer treed je op en wat zal je brengen op Point Final! ? Op 5 mei speel ik voor mijn Point Final van gitaar twee stukjes (waaronder een duet). Mijn Point Final van toneel vindt plaats op 30 mei waarbij ik samen met nog 5 anderen het stuk ‘Morf’ zal brengen. En mijn Point Final van voordracht gaat door op 9 mei waarbij we met een groep van 8 het stuk ‘Niets’ zullen brengen.
Nu je bijna afgestudeerd bent, wat is de volgende stap die je zal nemen in de wereld van de podiumkunsten? Ik ben niet van plan om echt een toekomst te zoeken in de wereld van de podiumkunsten, maar ik heb wel veel geleerd uit gitaar en woord en ik ben er zeker van dat beide later nog van pas zullen komen!
PF Editie: Point Final 18