Alt
Decuypere
Floor
Studierichting Muziek Woord
Beschrijf in het kort je parcours bij STAP Ik danste 6 jaar in STAP. Dit deed ik bij verschillende leerkrachten. Ik volgde 10 jaar tromboneles bij Frederik Leroy. Daarnaast volgde ik 6 jaar samenspel bij Luk Neirynck. Ik deed dictie en stroomde hierna door naar drama en voordracht. Drama volgde ik bij Karien Cobbe, voordracht bij Greet Samyn. De laatste 2 (van de 6 jaren) volgde ik voordracht bij Karien Cobbe. Ik volgde ook 1 jaar toneel bij Gino Debeyne. Repertoirestudie deed ik 3 jaar, waarvan 1 jaar bij Gino Debeyne en 2 jaar bij Karolien Verscheure.
Wat betekent de academie voor jou? De geur van de muziekschool, de specifieke zware deuren, de banken, de fietsenstalling, de pupiters... het zijn allemaal dingen die me aan mijn 10-jarige loopbaan in de muziekschool doen denken. Telkens als ik er binnenkwam voelde ik me thuiskomen. Het is/was een plaats waar ik me ten volle kan/kon uitleven.
Wat zijn je verdere plannen nu je afgestudeerd bent? Ik zal volgend jaar waarschijnlijk muziekpedagogie volgen in het Lemmens in Leuven. Dus sowieso blijf ik wel nog een tijdje op de planken staan.