Alt
Naam: Bekkers
Voornaam: Sarah
In welke studierichting ben je finalist? Muziek
Beschrijf in het kort je parcours bij STAP, welke vakken je volgde, van wie je les kreeg,…. Mijn allereerste stappen in STAP begonnen met 2 jaar muziekinitiatie. Daarna volgde ik AMV en AMC bij verschillende leerkrachten. Ik startte ook meteen met hoboles bij Jan Wouters. Ik koos na een tijdje voor een tweede instrument, namelijk piano en kreeg les van Karla Germonpré. Uiteindelijk combineerde ik beide instrumenten en volgde ook samenspel bij Koen Coppé.
Wat betekent STAP voor jou? STAP is voor mij een uitlaatklep waarbij ik mezelf kan uiten en doen wat ik het liefste doe, namelijk muziek spelen (en leren). Ik vind het ook tof dat ik mijn passie kan delen met mijn vrienden in STAP.
Wanneer treed je op en wat zal je brengen op Point Final! ? Ik treed op op 24 april 2018 en ik speel Valse Opus 64 N° 1 van Chopin, Rock Sonatina van Manfred Schmitz, Etude N° 20 van Heller en Sinfonia 1 van Bach
Nu je bijna afgestudeerd bent, wat is de volgende stap die je zal nemen in de wereld van de podiumkunsten? Volgend jaar wil ik mijn einddiploma hobo behalen en daarna zou ik graag muziekleerkracht voor de jongsten worden.
PF Editie: Point Final 18