Alt
Naam: Declerck
Voornaam: Alix
In welke studierichting ben je finalist? Woord
Beschrijf in het kort je parcours bij STAP, welke vakken je volgde, van wie je les kreeg,…. Ik ben begonnen als ik in het 3de leerjaar zat bij Shirley, een lieve leerkracht! Toen ik in het middelbaar zat kreeg ik drama les van Carine Cobbe en bij haar heb ik de volgende jaren voordracht gevolgd. Een super lieve, leuke, grappige en behulpzame vrouw !! Ik vind het een eer dat ik mijn laatste jaar voordracht mag eindigen met ook haar laatste jaar als leerkracht ! Toneel heb ik altijd bij Pascale Petralia gevold, Pascale is een strenge maar heel rechtvaardige leerkracht! Ook een pracht van een leerkracht, zo dankbaar dat ik haar als juf had!! Wat zal ik woord in het algemeen maar vooral de leerkrachten missen volgend jaar! Dankuwel voor die mooie jaren!
Wat betekent STAP voor jou? Stap heeft me doen openbloeien, meer doen durven. Het heeft me meer moed gegeven en het heeft me zeker minder stress bezorgd bij spreekbeurten of mondelinge examens en proeven.
Wanneer treed je op en wat zal je brengen op Point Final! ? Toneel wordt een spannende trailer, een verhaal over 3 zussen met spannende en verrassende elementen en een eng accent. Dit wordt dinsdag 8 mei gebracht in de Comedie in De Spil. Voordracht wordt een verhaal over een meisje die mishandeld werd. We zijn met een groep van 15 leerlingen die elk hun eigen monologen hebben over het boek, het verhaal waar we rond werken.
Nu je bijna afgestudeerd bent, wat is de volgende stap die je zal nemen in de wereld van de podiumkunsten? Volgend jaar zal ik interieurvormgeving studeren aan Kask te Gent. Dit is een creatieve richting waar ik me de volle 100% zal voor geven. Ik hou van het creatieve, de fantasie in alles.
PF Editie: Point Final 18