Alt
Naam: Patteeuw
Voornaam: Lisa
In welke studierichting ben je finalist? Muziek
Beschrijf in het kort je parcours bij STAP, welke vakken je volgde, van wie je les kreeg,…. Toen ik 9 jaar was startte ik in STAP met AMV lessen. De eerste drie jaar bij Lut Vercruysse en het laatste jaar bij Marianne Deboutte. Na die 4 jaar notenleer volgde ik 3 jaar AMC bij Hilde Dumoulin. Van het eerste tot het zesde middelbaar volgde ik ensemble bij Luc Neirynck, Jan Wouters en Koen Coppé. Ik zat elk jaar samen met zeer toffe mensen en heb enorm veel bijgeleerd in de ensemble lessen. Na mijn eerste jaar notenleer ben ik begonnen met klarinet bij Frank Markey. Ik keek altijd uit naar de klarinetlessen en heb van Frank zeer veel bijgeleerd! Ik deed het elk jaar super graag en het zal zeker mijn favoriete hobby blijven.
Wat betekent STAP voor jou? Het is een plek waar ik elke week opnieuw zeer graag naartoe ging en waar ik de kans kreeg om te groeien in wat ik deed. Ik vind het leuk dat ik de kans heb gekregen om met ensemble en klarinet vele concertjes te mogen geven. Hierdoor ben ik zelfverzekerder geworden. De STAP is natuurlijk ook een plaats waar ik veel heb bijgeleerd en ook veel nieuwe vrienden heb leren kennen.
Wanneer treed je op en wat zal je brengen op Point Final! ? Mijn Point Final gaat door op woensdagavond 9 mei. Ik zal er samen met de harmonie van Rumbeke Clarinet on the Town brengen van Ralph Hermann, daarnaast nog een 2e stuk met piano.
Nu je bijna afgestudeerd bent, wat is de volgende stap die je zal nemen in de wereld van de podiumkunsten? Ik zal altijd klarinet blijven spelen: thuis, in de harmonie... Misschien zal ik later een nieuw instrument bijleren, waarschijnlijk piano.
PF Editie: Point Final 18