Alt
Naam: Vandevoorde
Voornaam: Janne
In welke studierichting ben je finalist? Muziek
Beschrijf in het kort je parcours bij STAP, welke vakken je volgde, van wie je les kreeg,…. In het lager had ik AMV bij Marian Deboutte. In het middelbaar ging dit over naar AMC bij Tom Dejonckheere. Vanaf mij zevende volg ik pianoles bij Veronique Vanhoucke. Ik ben haar zeer dankbaar voor alles wat ze me in deze 10 jaar heeft bijgebracht. Vanaf mijn eerste middelbaar volg ik ook samen met Ode Maertens samenspel bij Hilde Rosseel.
Wat betekent STAP voor jou? STAP is een plaats waar ik mijn talenten heb kunnen ontdekken en ontwikkelen. Maar ook vooral een plaats waar ik goeie vriendschappen aan zal overhouden.
Wanneer treed je op en wat zal je brengen op Point Final! ? Voor samenspel treed ik op op 28 april om 15u. Samen met Ode Maertens speel ik: Op. 41 No. 2: Valse Triste van R. Glière en L'embarquement pour Cythère van Francis Poulenc. Mijn point final van piano vindt plaats op 5 mei. ik speel er Rêverie van Claude Debussy en Nocturne Op. 55, No.1 van Frédéric Chopin.
Nu je bijna afgestudeerd bent, wat is de volgende stap die je zal nemen in de wereld van de podiumkunsten? Ik zal mijn parcours bij STAP niet snel vergeten en zeker piano blijven spelen.
PF Editie: Point Final 18