Alt
Naam: Willemyn
Voornaam: Ottmar
In welke studierichting ben je finalist? Muziek
Beschrijf in het kort je parcours bij STAP, welke vakken je volgde, van wie je les kreeg,…. Mijn muzikale carrière startte bij Martine Decancq te Dadizele tijdens de les notenleer. Mijn tweede en derde jaar notenleer waren bij Bernard Ysebaert. Het vierde jaar notenleer was bij juffrouw Mieke. Na vier jaar notenleer kwam er AMC dat ik volgde in Dadizele Bij Tom Dejonckheere en Hilde Dumoulin. Mijn eerste jaren klarinetles volgde ik bij Albert Dumoulin en daarna Katrien Noël te Ledegem. Ik heb ook van de gelegenheid kunnen gebruik maken om een jaartje basklarinet te spelen maar door school was dit tweede instrument niet meer zo goed combineerbaar. Sinds vorig schooljaar volg ik les te Moorslede bij Hilde Balcaen.
Wat betekent STAP voor jou? STAP is voor mij een plaats waar ze je aanmoedigen om je muzikaal talent te ontwikkelen en te ondersteunen. Daar ben ik alle leerkrachten enorm dankbaar voor. Ook is stap een manier om samen met vrienden een hobby te delen.
Wanneer treed je op en wat zal je brengen op Point Final! ? Mijn Point Final vindt plaats op vrijdag 5 mei 2017 in de Kleine Storinghe te Rumbeke. Op deze dag zal ik de volgende werken spelen: - Fantassistyckker : 1. Andantino con moto 2. Allegro molto vivace van Niels Gade - Studie : Spielbuch 1, nr. 22 van Carl Baermann - Ebony Fantasy voor klarinet en harmonieorkest van Filip Ceunen met begeleiding van de Koninklijke harmonie Sint Cecilia Ledegem
Nu je bijna afgestudeerd bent, wat is de volgende stap die je zal nemen in de wereld van de podiumkunsten? Naar de toekomst toe zal ik mij volgend jaar opnieuw inschrijven bij de muziekschool daar ik toch graag nog wat wil bijleren. Verder zie ik mijn muzikale toekomst in de harmonie van Ledegem. Dit is voor mij een aangename manier om mijn vaardigheden te onderhouden samen met vrienden.