Alt
Naam: Feys
Voornaam: Elise
In welke studierichting ben je finalist? Muziek
Beschrijf in het kort je parcours bij STAP, welke vakken je volgde, van wie je les kreeg,…. Ik startte met de muziekschool in het 3de leerjaar. De eerste 3 jaar volgde ik muziekschool in Moorslede om dan het 4de jaar notenleer in Dadizele te volgen gezien de urencombinatie met mijn andere hobby niet te combineren was. In het vierde leerjaar koos ik als instrument bariton, doordat mijn opa tuba speelde. De eerste 4 jaar was Frank Clarysse mijn leraar. Daarna veranderde ik van instrument leerkracht, nu volg ik les bij Nick Vandendriessche, waar ik ook de klas samenspel volg. Tevens ben ik overgestapt op euphonium. Tijdens die jaren heb ik veel bijgeleerd en ik wil hem hier ook eens voor bedanken! In de middelbare graad volgde ik 1 jaar AMC bij Tom en daarna 2 bij Hilde Dumoulin.
Wat betekent STAP voor jou? STAP is een school die enorm veel mogelijkheden biedt, en heeft mij zo de kans gegeven om mijn muzikaal talent te ontwikkelen. Daar ben ik enorm dankbaar voor.
Wanneer treed je op en wat zal je brengen op Point Final! ? Dinsdag 9 mei 2017 Variants On An English Hymn Tune van Philip Sparke samen met de Harmonie van Rumbeke
Nu je bijna afgestudeerd bent, wat is de volgende stap die je zal nemen in de wereld van de podiumkunsten? Ik zal zeker euphonium blijven verder spelen omdat ik me telkens amuseer wanneer ik dit bespeel. Daarnaast wil ik de dingen die ik heb geleerd niet vergeten. Ik speel al enkele jaren in Jorum en de harmonie Sint-Cecilia van Rumbeke.