Alt
Deraeve
Céline
Studierichting 
Woord
Beschrijf in het kort je parcours bij STAP Al van toen ik geboren was, had ik de kracht om mensen te emotioneren. Mijn vader viel flauw en mijn moeder kwam niet meer bij van het lachen (of was het wenen?). Dan ben ik met de poppenkast beginnen spelen. Popje hier, popje daar, ik was er al snel mee klaar. Ik moest op zoek naar iets groters, en viel met mijn kont in de boter. Nee, 't is geen grap, het begon allemaal met STAP. Ik begon met muziekschool, jammer genoeg geen zo'n groot talent om mee te doen aan Mijn Idool. Gelukkig had ik nog de dictie, ik ging met veel enthousiasme naar elke repetitie. Ik kreeg les van juf Shirley Sintobin, dit was alvast een goed begin. Na deze opwarming was ik klaar voor het middelbaar. Ik startte met drama bij Karien en Siska. Dit was veel leuker dan mijn lessen fysica. De laatste jaren kreeg ik toneel van Paskal en voordracht van Karien. En plots was ik achttien. Ik heb met volle teugen genoten van mijn boeiend avontuur, hopelijk sla ik op mijn Point Final geen mal figuur.
Wat betekent de academie voor jou? Wat STAP voor mij betekent? Het heeft mijn leven getekend! Ik zou smeken om die tijd opnieuw te beleven. Ik heb er enorm veel geleerd en werd door velen gestimuleerd. Ik ben blij waar ik nu sta, maar vind het ook enorm spijtig dat ik nu heenga.
Wat zijn je verdere plannen nu je afgestudeerd bent? In de toekomst blijf ik natuurlijk dromen, al ik laat het ook gewoon op me afkomen.