Alt
David
Melina
Studierichting 
Muziek
Beschrijf in het kort je parcours bij STAP Alles begon met de eerste 2 jaar notenleer bij Lut Vercuysse daarna volgde ik nog eens 2 jaar notenleer bij Marian Deboutte. In het 2de jaar notenleer ben ik dan begonnen met klarinet spelen bij Frank Markey. Dan was er natuurlijk ook nog AMC bij Hilde Dumoulin en samenspel bij Luc Neirynck en Koen Coppé. In M3 ben ik dan basklarinet beginnen spelen. De eerste 3 jaar volgde ik opnieuw les bij Frank Markey, maar dan ging ik naar de Hogeschool waardoor ik tijdens de week geen les meer kon volgen. Hierdoor ben ik beland bij Katrien Noël. Verder heb ik ook nog dictie gevolgd bij Shirley Sintobin.
Wat betekent de academie voor jou? STAP betekent voor mij een plaats waar ik even aan niets moet denken en veel plezier kan maken tijdens het beoefenen van mijn passie.
Wat zijn je verdere plannen nu je afgestudeerd bent? Ik ben erover aan het nadenken om nog een instrument bij te doen en meer bepaald Fagot. Dit sluit dan ook dicht aan bij klarinet en basklarinet. Indien ik niets meer zou doen met de muziekschool, hoop ik dat de lessen en dergelijke mij voor altijd bij blijven.