Alt
Dujardin
Lune
Studierichting 
Woord
Beschrijf in het kort je parcours bij STAP
Ik was acht jaar toen ik mijn parcours bij STAP startte. Ik kreeg toen les van Shirley tot en met ik in het zesde leerjaar zat. Later kreeg ik les van Martine Geerinckx, Karlijn Sileghem, Tom Ternest, Siska Viane...
Wat houdt een opleiding Woord precies in?
Het is de fantasie omzetten in werkelijkheid en helemaal vrij zijn. Je werkt met teksten, analyseert ze en creëert samen een stuk die je uiteindelijk voorstelt.
Waren er momenten waarop je aan opgeven dacht?
Ik heb nooit aan opgeven gedacht. Ik vind het echt heel leuke lessen en toffe leerkrachten. Één leerkracht die er voor mij echt uitsprong was Karlijn Sileghem, zij heeft me de liefde voor podiumkunsten nog meer meegegeven. Ook Tom Ternest zijn feedback blijf ik meedragen.
Kan je iets vertellen over de rol van je leerkracht(en)?
De rol van de leerkrachten is zeer belangrijk. De leerkrachten zorgen er mede voor dat het vak boeiend blijft en dat je met plezier blijft gaan naar de lessen. Voor het vak verteltheater blijft Karlijn Sileghem me bij, alsook Siska Viane. Voor speltheater vooral de lessen bij Tom Ternest en ook bij Martine Geerinckx.
Grijp je kans om een boodschap te sturen naar één of meerdere leerkrachten!
Tom, dankjewel voor het groeiproces die ik in jouw lessen heb gehad. Ook dankjewel voor de feedback die ik al van je gekregen heb. Je bent zeker een meerwaarde in het STAP-team! Siska, dankjewel voor alle lessen en voor het welkom-gevoel in de les. Je ziet dat je heel graag je vak geeft en dat doe je ook SUPER goed. Een dikke merci voor alles!
Wat zal je brengen op Point Final! ?
Deze twee voorstellingen: 'Toogpraat' en 'Age of rage'. De ene voorstelling is verteltheater en de andere speltheater.
Heb je een tip voor leerlingen met podiumstress?
Wees jezelf en geloof in jezelf. Wees niet bang dat het niet zou lukken, want je kan het!
Wat zijn je verdere plannen nu je afgestudeerd bent?
Dat weet ik nog niet. Aan de ene kant zou ik wel graag nog iets willen doen in de wereld van de podiumkunsten, maar wat, geen idee.
Neemt deel aan: 
Theatervoorstelling 'AGE OF RAGE' - 22/05, De Komedie CC De Spil
Verteltheater 'TOOGPRAAT' - 4/05 K-Trolle, Roeselare