Alt
Vannieuwenborgh
Lore
Studierichting 
Muziek
Beschrijf in het kort je parcours bij STAP
Ik startte in het tweede leerjaar met een jaar muziekinitiatie, waarop het volgende jaar de notenleer volgde. Dit vond plaats in Dadizele bij juf Martine Decancq. Ik kreeg daarnaast ook enkele jaren MCV van Hilde Dumoulin in Dadizele. Sinds 3 jaar volg ik ook samenspel in Roeselare bij het fluitkoor van Koen Brouns. De rest van mijn muziekcarrière heb ik les gevolgd bij juf Els Dedecker in zowel in de filialen Dadizele, Ledegem als Roeselare heb ik haar gevolgd. Dit laatste jaar krijg ik nu fluitles van meester Peter Piqueur.
Waarom koos je voor jouw instrument?
Tijdens een proefmoment in Moorslede, mochten we allerlei instrument eens testen. Hierbij was de keuze om dwarsfluit te spelen snel gemaakt.
Waren er momenten waarop je aan opgeven dacht?
Ja, af en toe zag ik het niet meer zitten. Een dikke pluim voor juf Els, want zij gaf me telkens weer de moed om toch verder te blijven doen.
Kan je iets vertellen over de rol van je leerkracht(en)?
Voornamelijk juf Els heeft een grote rol voor mij gespeeld, ze heeft me zien groeien en openbloeien. Dit is best logisch aangezien ze mij al zo lang begeleidt.
Wat zal je brengen op Point Final! ?
De eerste 4 delen van Pastoral svit van Gunnar de Frumerie en de eerste 3 delen van Suite romantique van Marc Berthomieu.
Heb je een tip voor leerlingen met podiumstress?
Nee absoluut niet, ik zou zelf alle tips kunnen gebruiken. Je moet gewoon proberen om je verstand op nul te zetten en er gewoon voor te gaan, want voor je het weet is het concert afgelopen.
Neemt deel aan: 
Avondconcert 30/04 - dwarsfluit & altsaxofoon