Alt
Verheyde
Lune
Studierichting 
Muziek
Beschrijf in het kort je parcours bij STAP
Ik ben begonnen met noteleer bij mevrouw Marian Deboutte. Daarna ben ik begonnen met gitaar bij mevrouw Ann Vanoverschelde, waar ik altijd ben blijven gitaarles bij volgen. Ik heb ook nog even dictie gedaan en dans bij mevouw Lien Verhaeghen , maar ondervond al snel dat mij passie lag en nog steeds ligt bij muziek, specifieker gitaar. Ik volg ook samenspel, tocando, bij mevrouw Joke Debel. Ook ben ik na de lessen noteleer overgestapt naar MCV waar ik 2 verschillende leerkrachten heb gehad namelijk mevrouw Hilde Dumoulin en meneer Tom Dejonckheere.
Waarom koos je voor jouw instrument?
Omdat ik gitaar altijd al een zeer mooi instrument heb gevonden, met een zeer mooie klank. Met gitaar kan je niet alleen solo spelen, maar ook andere mensen begeleiden wat het instrument natuurlijk nog zoveel interessanter maakt. Ik heb eigenlijk nooit getwijfeld tussen een ander instrument en wist al toen ik begon aan de muziekschool dat ik de keuze gitaar ging maken.
Op welke manier komt de kennis die je leerde ook van pas in je dagelijks leven?
Ik heb de mogelijkheid om op allerlei momenten waar ik mijn gitaar mee heb te zorgen voor sfeer en gezelligheid door een stukje te spelen. Nog een groot voordeel van gitaar, je kan hem overal mee naar toe nemen en hij wordt nooit negatief ontvangen. Ook kan ik mensen begeleiden die een liedje willen zingen, of op scoutskamp rond het kampvuur zorgen voor amusement,...
Wat betekent de academie voor jou?
STAP is door de jaren heen eigenlijk een beetje een tweede thuis voor mij geworden. Doordat je er minstens 2 keer in de week komt, en dit al voor een lange tijd begin je het gebouw en de mensen te kennen en begint het vertrouwd aan te voelen. Ik krijg een zeer blij gevoel als ik aan STAP denk. Voornamelijk voor mijn lessen gitaar, meer bepaald bij mijn leerkrachte, ben ik zeer dankbaar. Zij heeft mij leren gitaar spelen, maar niet vooral het lezen van de noten en het ritme juist spelen, ze heeft me leren houden van muziek en van het instrument gitaar. Ik ben super dankbaar dat ik al deze jaren bij Ann Vanoverschelde heb mogen volgen.
Waren er momenten waarop je aan opgeven dacht?
Ik kreeg het op een bepaald moment heel druk met school en dit was moeilijk te combineren met gitaar en de lessen samenspel. Daardoor dacht ik even aan stoppen. Maar door het enthousiasme van Ann Vanoverschelde dat je in elke les ervaart, haar positieve uitstraling waar je elke zaterdagmorgen gelukkig van wordt, heb ik deze keuze niet gemaakt. Dit zal ik misschien toch nog het allermeeste missen volgend jaar.
Grijp je kans om een boodschap te sturen naar één of meerdere leerkrachten!
Boodschap aan Ann Vanoverschelde: Beste mevrouw, eerst en vooral wil ik zeggen bedankt voor alles. Ik heb jou al als gitaarleerkracht sinds ik net kon lezen of schrijven. Ik ben zo ontzettend dankbaar dat ik jou heb als gitaarleerkracht. Ik heb zoveel respect voor de manier waarop je les geeft en hoe je met je leerlingen omgaat. Je bent altijd super vrolijk en enthousiast over alles. Als ik eens een mindere dag had, maar dan naar de gitaarles ging, ging ik steeds met een grote glimlach naar buiten. Ik ben dankbaar voor uw talent en hoe u deze op de best mogelijke manier heeft proberen door te geven aan mij. Als ik u niet had als gitaarleerkracht weet ik niet of ik nog steeds gitaar aan het spelen zou zijn. Bedankt voor alles, voor al deze jaren, bedankt! Ik zal u nooit vergeten en ik heb enorm veel respect voor u. Bedankt voor alle leuke praatmomentjes in de les. Ik heb er enorm van genoten. Groetjes Lune x
Wat zal je brengen op Point Final! ?
Rio by night en Wicked games.
Neemt deel aan: 
Aperitiefconcert hoorn, piano, gitaar en fluit op 6/05