Alt
Verraes
Mariken
Studierichting 
Muziek
Beschrijf in het kort je parcours bij STAP
Ik begon mijn parcours bij STAP in het kleuter. Toen startte ik met Dans. In het derde leerjaar nam ik er dan ook nog Woord en Muziek (gitaar) bij. Onderweg haakte ik af voor Dans en voor Woord, maar gitaar spelen bleef ik verder doen. Al 10 jaar volg ik les gitaar bij Bert Lietaert. Vanaf het eerste middelbaar speelde ik ook mee in Tocando bij Joke Debel. Daar leerde je nog een andere kant van het gitaarspelen kennen, namelijk het samen spelen.
Waarom koos je voor jouw instrument?
Ik voelde mij meteen aangetrokken tot gitaar. Ik twijfelde eerst nog tussen accordeon en gitaar, maar heb toch gitaar gekozen. Sindsdien heb ik nog geen enkel moment spijt gehad van die keuze.
Kan je iets vertellen over de rol van je leerkracht(en)?
Dankzij de passie van mijn leerkrachten voor gitaar is mijn liefde voor gitaar steeds maar groter geworden. Ze stimuleerden me met lovende woorden of met terechte kritiek om een betere gitarist te worden.
Wat zijn je verdere plannen nu je afgestudeerd bent?
Ik zal sowieso blijven gitaar spelen. Ook is het al een tijdje een droom om ook piano te kunnen spelen en misschien zal ik die droom in de volgende jaren kunnen waarmaken.
Neemt deel aan: 
Koffieconcert piano, slagwerk, gitaar en instrumentaal ensemble op 29/04
Koffieconcert piano, viool, blokfluit, altsaxofoon en instrumentaal ensemble op 26/04