Alt
Raes
Michèle
Studierichting 
Muziek
Beschrijf in het kort je parcours bij STAP
Ik startte met muziek op 8-jarige leeftijd. Ik volgde eerst vier jaar notenleer en ook dwarsfluitlessen. Vanaf het middelbaar werd notenleer MCV en volgde ik ook samenspel. Ik kreeg notenleer van verschillende leerkrachten. MCV werd gegeven door Hilde Dumoulin. Het samenspel werd eerst gegeven door Veronique Decoene en daarna door Frederick Leroy. Dwarsfluitlessen volgde ik als kleine meisje bij Veronique Decoene, daarna enkele jaren bij Els Dedecker en de laatste drie jaar opnieuw bij Veronique Decoene.
Waarom koos je voor jouw instrument?
Bij ons (filiaal Ledegem) werd een avond georganiseerd waarop muziekleerkrachten en hun leerlingen hun instrument konden voorstellen. Ik had heel de zaal doorlopen en vond niet echt iets dat voor mij bestemd was. Maar er was 1 lokaal dat ik nog niet bezocht had en dat was het lokaal van Veronique Coene. Zij was zo enthousiast dat ze me volledig overtuigde om voor dwarsfluit te kiezen en ik ben nog altijd heel blij met mijn keuze.
Op welke manier komt de kennis die je leerde ook van pas in je dagelijks leven?
Voor examens en concerten heb ik altijd wel wat stress, maar na zoveel jaren leer je met die stress omgaan en dit kan je ook toepassen op school of andere belangrijke momenten.
Neemt deel aan: 
Koffieconcert ritmisch slagwerk, orkestslagwerk en fluit op 7/05