Alt
Tyvaert
Evi
Studierichting 
Muziek
Beschrijf in het kort je parcours bij STAP
Ik startte mijn parcours op 6-jarige leeftijd met muziekinitiatie. Vervolgens begon ik met notenleer. Voor AMV had ik verschillende leerkrachten waaronder Linda, Bernard en Tine. AMC volgde ik bij Hilde. Sinds het 3de leerjaar speel ik klassieke gitaar. Eerst kreeg ik les van Karel Vercruysse. Nadat hij op pensioen ging, kreeg ik les van Lisa Denoo. Sinds het 1ste middelbaar zit ik ook in Tocando. Ik kreeg in Tocando les van Karel, Lisa en Simon Bonte.
Waarom koos je voor jouw instrument?
Mijn tante speelde ook gitaar en dit heeft mijn keuze waarschijnlijk beïnvloed. Ik vind het een mooi instrument en heb nog geen seconde spijt gehad van mijn keuze.
Op welke manier komt de kennis die je leerde ook van pas in je dagelijks leven?
Ja, het vergroot je algemene kennis.
Wat betekent de academie voor jou?
Ik ben blij dat ik gitaar heb leren spelen in STAP. Ik heb er veel nieuwe mensen leren kennen en ook veel kennis opgedaan.
Waren er momenten waarop je aan opgeven dacht?
Nee.
Kan je iets vertellen over de rol van je leerkracht(en)?
Ze hebben mij heel veel bijgeleerd en daar ben ik dankbaar voor. Ze brachten mij discipline bij om regelmatig te oefenen.
Grijp je kans om een boodschap te sturen naar één of meerdere leerkrachten!
Ik wil graag al mijn leerkrachten bedanken voor de muzikale jaren. En een speciale bedanking aan alle Tocandoleerkrachten die elk jaar een leuk weekend organiseren.
Maakte je vrienden op de academie?
Ja. De lessen, concerten en zeker het Tocandoweekend creëerden een speciale band. Dit was ook een extra motivatie om elk jaar verder te doen.
Heb je een tip voor leerlingen met podiumstress?
Gewoon in je achterhoofd houden dat alles goedkomt en volgens mijn leerkracht gitaar moet je een banaan eten voor je concert. Dit is een goeie tip die ook bij mij helpt.
Wat zijn je verdere plannen nu je afgestudeerd bent?
Voorlopig heb ik niet echt plannen in de wereld van de podiumkunsten, maar mijn gitaar zal ik niet ver wegleggen.
Neemt deel aan: 
Koffieconcert gitaar, piano, klarinet en zang op 27/04