Alt
Withouck
Iebe
Studierichting 
Muziek
Beschrijf in het kort je parcours bij STAP
Ik ben begonnen toen ik 9 jaar was met slagwerklessen bij Bjorn Denys.
Waarom koos je voor jouw instrument?
Ik koos voor slagwerk omdat het drumstel daartoe behoort en deze is meestel wel de samenhouder in een orkest of band. Ik vond toen ook dat het super cool klonk en dat ik vind ik nu nog altijd, zelfs meer.
Op welke manier komt de kennis die je leerde ook van pas in je dagelijks leven?
In mijn dagelijks komt mijn kennis wel van pas, want ik ben bezig met het opstarten van een band. Mijn kennis komt ook van pas in het trommelkorps Styx en het jeugdorkest Sonore waarin ik al enkele jaren vertoef.
Wat betekent de academie voor jou?
STAP betekent voor mij muziek maar is eingelijk veel meer. STAP leidt je op tot een uitstekende muzikant en daarmee kan je later veel doen. Dat kan gaan van een hobby tot een beroep. Als ik terugkijk op mijn studie bij STAP denk ik altijd van '' Amai, hoe heb ik dit ooit allemaal kunnen leren? '', maar daar weet ik nu wel het antwoord op, dankzij STAP en dankzij Bjorn Denys.
Waren er momenten waarop je aan opgeven dacht?
Tijdens mijn studie was er geen enkel moment waarop ik dacht ''Ik geef op''. Ik wou mijn diploma halen zodat ik kon tonen aan vrienden en familie dat ik een echte drummer ben.
Leerde je via de academie componisten/podiumkunstenaars kennen die je inspireerden?
Mijn inspiratie komt vooral van Rock- en Metalbands o.a.: Metallica, AC/DC, Guns & Roses, Foo Fighters, Arctic Monkeys, etc.
Kan je iets vertellen over de rol van je leerkracht(en)?
Mijn leerkracht heeft mij veel bijgeleerd, eigenlijk alles. In moeilijke tijden bleef hij pushen en overtuigde hij me dat ik het kon en dat het goed gingen komen en daarin had hij dan ook altijd gelijk.
Grijp je kans om een boodschap te sturen naar één of meerdere leerkrachten!
Bjorn Denys, een grote merci voor de afgelopen 8 jaren. Je hebt mij en vele leerlingen opgeleid waarvoor dank. Hopelijk kunnen nog veel leerlingen goede drummers worden met jouw hulp.
Heb je een tip voor leerlingen met podiumstress?
Rustig blijven ademen en gewoon je helemaal laten opgaan in je stuk alsof het tijdens een normale repetitie is.
Wat zijn je verdere plannen nu je afgestudeerd bent?
Ik zal mijn kennis verder nemen naar mijn band zodat we samen allemaal kunnen groeien en hopelijk uitgroeien tot een mooie band.
Neemt deel aan: 
Koffieconcert piano, ensemble, orkestslagwerk en blaaskwintet op 4/05